•  
      request #30356 ImageMap rendering is broken in MediaWiki Standalone
    Infos
    #30356
    Manuel Vacelet (vaceletm)
    2023-01-23 18:17
    2023-01-10 17:34
    31943
    Details
    ImageMap rendering is broken in MediaWiki Standalone

    2517-image.png

    Mediawiki Standalone
    14.4
    Empty
    • [ ] enhancement
    • [ ] internal improvement
    Robert Vogel (rvogel), Miriam Schlindwein (mschlindwein)
    Stage
    Manuel Vacelet (vaceletm)
    Closed
    2023-01-23
    Attachments
    References
    Referencing request #30356

    Follow-ups

    User avatar

    I confirm the issue is on our configuration of nginx


    • Status changed from New to Verified
    • Assigned to changed from None to Manuel Vacelet (vaceletm)
    User avatar

    Thanks - so the icon is statically integrated in the extension ImageMap and is placed there, so it should be loaded. And it gets correctly requested if an image map is on a wikipage. I can recreate your issue and the error is: "404 not found - nginx" - but the path directs correctly to the existing icon inside of the extension (..mediawiki/test/extensions/ImageMap/resources/desc-20.png?15600).

    Could it be that this part doesn't allow the image to get loaded because of the appended part ?15600 ? https://github.com/Enalean/tuleap/blob/14.4/plugins/mediawiki_standalone/etc/nginx/mediawiki_standalone.conf#L12-L19

    User avatar
    <imagemap>
    File:1-my-dashboards.png|150px|alt=Alt text
    default [[Main Page|Go to main page]]
    </imagemap>
    

    I mostly copy/pasted the example from the ImageMap help page

    User avatar

    Could you please provide me the wikitext of this? I cannot recreate this currently so it would be very helpful if I know how you created this one. Thanks in advance!